6 februari

Hej och hallå från ett soligt Santa Barbara. Och ja, jag lever. Bloggen har bara hamnat lite åt sidan när man har en massa plugg att ta itu med dagarna i enda. 
 
Det har inte hänt så mycket sedan sist jag skrev. Som sagt, så har vi en hel del att plugga på, så det är väl det vi gör för det mesta. Har äntligen blivit tillräckligt frisk för att träna med så igår genomförde vi ett riktigt bra pass på gymmet. High five, Maria! Och imorse ringde klockan vid 7:00 och då gav vi oss ut på en timmes morgon-pw innan det var dags för dagens enda lektion som vi kom hem ifrån för en liten stund sedan. Planerna för resten av dagen är plugg, lite shopping och så en runda till gymmet.
 
Igår på Personal Health Awareness-klassen så pratade vi om bland annat kärlek och minnen. Läraren vi har är riktigt bra och lyckades träffa rätt i hjärtat och berörde både mig och Maria. Lite blödig blev man allt och tankarna for direkt iväg till alla fina människor som står en nära och på gamla minnen från barndomen. Ett speciellt minne som dök upp är från Gyön, ute på landet hemma hos mormor och morfar. Jag såg mig och min lillebror sitta i en skottkärra som morfar körde runt oss i på deras trädgård. Behöver jag nämna att jag fick hemlängtan? 
Jag vill bara passa på att säga att jag älskar min familj. Lillebror, mamma och pappa, jag hoppas att ni vet om det! Och mormor och morfar, världens bästa är ni. Jag saknar såklart mina fina vänner också, och speciellt min allra bästaste bästa vän. Sophie, du är världens knäppaste rosa banan (internskämt, bara hon förstår) och jag älskar dig. Och sist men inte minst, min Stoffe. Jag saknar dig så det gör ont och jag älskar dig, det vet du! 47 dagar kvar! ♥
 
Nej, slut på det puttinuttiga nu. Här är ett par bilder från när vi låg och pluggade på stranden i söndags.

kommentarer
Postat av: Mamman

Åååh! Min snuttegumma 😉 Nu fick mamman allt lite vått i ögat! Älskar och saknar dig också ❤
Ni ser ut att ha en väldigt bra studieplats i alla fall! Var rädda om er så ses vi om tre och en halv månad 😃😉❤

Svar: aw, mamsen då! :) <3ja, duger absolut att plugga där! ;) vi är rädda om varandra, lovar. puss <3
Sanna Hansen

2013-02-08 @ 12:42:39

kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

trackback
RSS 2.0