helgen

Har haft en toppenhelg med världens bästa vän i Halmstad som kan sammanfattas med mat, drinkar, utgång, tokdans, film, mys och så lite shopping. Hade gärna stannat ett par dagar till, men förhoppningsvis dröjer det inte länge tills jag får träffa Sophie igen, antingen här hemma eller när jag åker upp och hälsar på nästa gång!
Så imorgon är det dags att ta tag i allt som har med mat och träning igen. Träningen har hamnat åt sidan och jag har helt enkelt inte haft någon motivation till den på ett tag men nu längtar jag efter den brännande känslan och träningsvärken efter ett bra pass. 
 
Eftersom att jag fick ett grymt sug efter ett gott och nyttigt bröd, som man sällan hittar i matbutikerna då 98% av alla brödsorter innehåller massor med socker eller vanligt vetemjöl, så bestämde jag mig för att baka idag. Fem limpor sammanlagt blev det. Ett valnötsbröd, ett äpple- och russinbröd som blev väldigt juligt men vänligt gott och tre limpor vanligt rågbröd gjort på rågsikt och grahamsmjöl. Så nu har jag många goda frukostar att se fram emot! 

kommentarer

kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

trackback
RSS 2.0