long time no see

Här ekar det tomt på uppdateringar, så passar på när det är lugnt på jobbet att uppdatera er om vad som hänt den senaste tiden, och vad som kommer att hända inom kort.
Senast jag skrev så berättade jag om Stockholmstrippen och besöket på Ambassaden. Mitt visum skulle komma inom en vecka, men det har fortfarande inte dykt upp. Kan säga att jag börjar få lite smått panik inför det då det bara är 10 dagar kvar till vi tar vårt pick och pack och flyttar till Santa Barbara, och det är en hel del helgdagar framför som inte direkt påskyndar det hela..
 
Annars då? Jag har gått och blivit kär. Världens underbaraste Stoffe, och vi kommer att klara dessa 5 månader. Det kommer bli jobbigt, men jag vet att det går, allt går om man bara vill ♥
Och julafton var igår. Väldigt trevlig kväll med min härliga moster med familj. Tomten hittade till oss även detta året och jag är mer än nöjd med mina julklappar.
Jag har (efter denna) endast tre arbetsdagar kvar sammanlagt och två av dem är endast 4-timmars pass. På torsdag tar jag ett flyg norrut för att hälsa på Stoffes mamma, där han för tillfället befinner sig. Där stannar jag till fredag då det är dags för oss att åka hem till Blekinge igen. Resten av de få dagarna som är kvar innan jag åker kommer ägnas åt Stoffe, vänner, packning och resfeber. Ja, resfebern börjar kännas rejält nu.
Nåja, slänger upp några bilder från Stockholmstrippen, julafton och lite annat smått och gott.

kommentarer

kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

trackback
RSS 2.0