happy new year

Då var snart 2012 förbi, och jag hälsar 2013 välkommen! Nyårslöften är satta, USA-flytten närmar sig, jag har världens bästa vänner och världens finaste pojkvän. Detta kommer bli mitt år!
 
Detdär med nyårslöften har aldrig varit min grej. Jag har alltid satt för höga eller orimliga mål, eller inga mål alls. Men i år har jag kommit fram till mål som faktiskt går att nå, och som jag ska klara. Det enda som krävs är vilja.
 
Och jag är grymt nervös inför USA och allt som där hör till. Har försökt att börja med packningen men hur packar man för fem månader? Dessutom har jag inte fått hem mitt visum ännu..men det löser sig nog på ett eller annat sätt. Just nu känner jag mig så långt ifrån redo som man kan vara, men jag antar att det hör till resfebern. Jag kommer sakna alla här hemma, speciellt mina närmsta vänner, min familj och min Stoffe. Fem långa månader utan varandra..
Men såklart ser jag fram emot dessa månader också, tillsammans med Maria. Vi kommer få uppleva så mycket, det blir ett minne för livet!

kommentarer

kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

trackback
RSS 2.0