bye america, hello sweden

Det är med blandade känslor jag skriver detta inlägget.
Mina nära och kära vet redan om detta men ni andra har säkert ingen aning om att jag har beslutat mig för att åka hem. Varför undrar ni säkert? 
Jag älskar Santa Barbara och livet här så det har ingenting med det att göra. Jag vill egentligen inte lämna allt detta; klimatet, värmen, staden, landet... Men jag känner nu, efter ett par månader, att jag åkt hit av fel anledning. Jag skulle inte åkt hit för studier. Jag har sedan dag ett i skolan gått med en klump i magen och känt att jag egentligen inte vill detta, men jag tänkte att jag ändå kunde få det att funka. Jag ville få det att funka. Men efter mycket tänkande fram och tillbaka beslutade jag mig för att hoppa av. Jag mådde helt enkelt inte bra utav skolan och så ska det inte behöva vara. Jag skulle åkt hit på semester istället, men det är lätt att vara efterklok.
 
Jag ångrar inte för en sekund att jag tog denna chansen. Jag har fått minnen för livet, jag har hunnit se väldigt mycket på kort tid och jag har skaffat mig flera nya vänner, och hade jag inte åkt hit hade för jag resten av livet gått runt och undrat "tänk om". Nu har jag provat och jag har insett att detta inte var någonting för mig. Om några dagar står jag på svensk mark igen. Det var inget lätt beslut, men den rätta vägen är oftast alltid den svåra vägen. 
 
För att avsluta detta kapitel i mitt liv byter jag även blogg och bloggportal. Jag lämnar denna bloggen bakom mig men kommer låta den finnas kvar, som ett minne. 
 
Vi ses på http://citybloggar.se/sannahansen/!

kommentarer

kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

trackback
RSS 2.0