solig onsdag

Äntligen visar Santa Barbara sin bra sida igen, sol och värme. I love it! 
Vaknade lite friskare idag också, så det går på rätt håll. Fortfarande lite förkyld och hostig men känner mig bättre. Idag har vi haft en lektion i skolan, Intro to coaching/teaching, och det valet känns fortfarande bra. Bra lärare och intressant klass. Efter lektionen lunchade vi i skolans kafeteria, de har en jättegod salladsbar där med både kyckling, frukt, grönsaker, tonriskröra, pasta och massa annat. 
Nu håller vi på med tvätten samtidigt som vi städat undan på vårt rum, så nu ser här inte ut som ett bombnedslag längre. Vad som händer i eftermiddag/kväll har jag ingen aning ännu. Får se vad som dyker upp helt enkelt eller om det bara bli hemmakväll. Lite plugg ska jag iallafall se till att få gjort.
 
Vi har så många planer på gång just nu och det känns jätteroligt att ha så många saker att se fram emot. Igår bokade Maria och jag biljetter till Coachella-festivalen den 19-21 april och idag bokade vi även hotell så att vi har någonstans att bo under vår vistelse där. Riktigt roligt ska det bli!
Dagens lunch.

kommentarer

kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

trackback
RSS 2.0