isla vista

Vilken härlig dag det har varit! Vädret har varit på topp, strålande sol och varmt. Vi tog oss till Isla Vista idag, ca 10-15 minuters bilfärd, till en av Robins kompisar. Vi började med några timmar vid poolen, och det har verkligen varit bikiniväder. När vi började bli hungriga gick vi och åt på Subway, Maria och jag, medan de andra åt på någon hamburgerestaurang vid namn the Habit. 
Efter det gick vi på lite upptäcksfärd i Isla Vista, kikade bland annat in La playa. Längst hela stranden gick en gata som är landets 2:a rankade gata med flest/störst fester. Hela gatan är tydligen en enda stor fest under skolterminen, framför allt torsdag-söndag och folk får komma och gå som de vill i husen där. Robins kompis berättade tillochmed att när man skriver under hyrerkontraktet godkänner man att folk får gå in hur som helst och man har ingen direkt rätt att kasta ut dem. Helt sjukt! 
Vi såg även några klubbhus, typ sånna som i American Pie Beta House-filmen, trodde verkligen inte att sånna fanns på riktigt, men vad fel man kan ha!
 
Här kommer ett par bilder från dagen iallafall.
Från poolen i Isla Vista, ett träd utanför vår lägenhet, Santa Barbara City College.

kommentarer

kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

trackback
RSS 2.0