feberfrossa och ben&jerrys

Säger hej ifrån ett dimmigt Santa Barbara idag. Idag är jag riktigt seg och har troligtvis feber för fryser och svettas om vartannat, känner mig hängig i kroppen och inte alls kry. Hostan har också smygit sig på, inte roligt alls detta.
Det blev lite sovmorgon idag och efter frukost tog Maria och jag cyklarna ner till downtown för att luncha. Hittade en kinakrestaurang som hette Panda Express Gourmet Chinese Food, riktigt gott! Som vanligt blev det lite shopping och innan vi cyklade hem igen åt vi glass på Ben&Jerrys Icecreambar, nomnom! 
 
Igår blev det hemmakväll för både Maria och mig. I regnet tog vi oss ner till 7eleven och köpte Ben&Jerrys innan vi kröp ner i soffan framför några avsnitt utav One tree hill. När vi sedan bestämde oss för att gå och lägga oss och somna till en film ramlar grabbarna in genom dörren och drar igång med fest, så det blev inget med den filmen. På något sätt lyckades vi ändå somna, trots allt oväsen, så jag antar att vi vart riktigt trötta. 
 
Sitter just nu och funderar på vad som händer ikväll. För min del blir det iallafall lugnt. Ska kurera mig och försöka bli frisk. På måndag börjar skolan på riktigt så det vore riktigt dumt att gå och bli ännumer sjuk nu. Så det lutar åt myskläder och film, faktiskt.
Nåja, bjuder på ett par bilder från dagen, enjoy!
Tog varsin fortune cookie på restaurangen, såhär stod det på min.
Gudomligt gott!

kommentarer

kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

trackback
RSS 2.0